EK 2024 Dashboard

Weg met Excel
2
min read
Copied!

Duik in de statistieken van het EK 2024! Ontdek wat 120 jaar voetbalgeschiedenis je kan vertellen.

Ben jij klaar voor het EK 2024? Met ons splinternieuwe Power BI EK 2024 dashboard krijg je een ongekende kijk op de prestaties van het Nederlands elftal en alle andere gekwalificeerde teams.

Wat kun je ontdekken?

  • Win ratio's: Vergelijk de win ratio's van alle teams en zie wie de echte kampioenen zijn.
  • Topscorers: Ontdek wie de meeste doelpunten heeft gescoord en in welke minuut er het meest wordt gescoord.
  • Penalty shootout win ratio's: Bekijk welke teams ijskoud blijven tijdens penalty shootouts en wie er vaak de mist in gaat.

Ons dashboard, gebaseerd op meer dan 100.000 rijen aan historische data, biedt inzichten in de prestaties van teams over de afgelopen 120 jaar. Of je nu een fan bent van het Nederlands elftal, Frankrijk, Polen, Denemarken of een ander gekwalificeerd land, je vindt hier alle informatie die je nodig hebt om volledig voorbereid te zijn op het EK 2024.

Bekijk hier ons interactieve dashboard en ontdek alles over jouw favoriete team. Wil je een korte uitleg over hoe het werkt? Bekijk dan eerst de video hieronder.

Video:

Dashboard:

Kennismaken

Plan direct een kennismakingsgesprek in.

Vond je dit interessant?

Dan vind je mijn e-mails vast ook interessant. Iedere maand een tip over hoe je sneller inzichten uit je data haalt, hoe je de juiste KPI's opstelt, kostbare tijd bespaart en meer.

Speciaal voor managers en ondernemers die slimmer willen werken.

Bedankt voor het abonneren!
Sorry, er ging iets mis. Probeer het binnenkort opnieuw.
*Je kan je altijd met één klik afmelden.
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.